Les construccions

Enguany, com ja sabeu, us proposem de construir una ciutat de pau. La vostra Ciutat de Pau!

Per fer-ho cada escola construirà  unes casetes que simbolitzaran tot el que una ciutat necessita per a esdevenir una ciutat de pau. Així, doncs, hi haurà escoles que construiran centres de salut, d’altres que construiran una biblioteca, o un centre educatiu, o uns jutjats…  Tot el necessari per aconseguir l’harmonia social, justícia i igualtat i la eliminació de la violència estructural en aquesta ciutat que construïm.

 

  Com construïm la ciutat?

Amb tetrabricks decorats amb motius de    salut, justícia, medi ambient, educació, etc.  que enganxaran en unes estructures de  cartró que enviarem als centres educatius.

Podeu decorar la caseta com vulgueu,  sempre i quan hi poseu els dibuixos  individuals, o els escrits de la mainada que  parlin i relacionin la pau amb la salut, la pau  amb el mediambient, la pau amb l’educació,  la pau amb la justícia, etc.

 

Passos per a la decoració:

  1. Netejar els bricks  bricks
  2. Treure’n els taps
  3. Pintar un dibuix en un paper amb els motius que us proposarem a cada escola.
  4. Enganxar el dibuix a una de les cares del brick.
  5. Muntar tots els bricks damunt la caseta tot cobrint-ne el cartró i enganxar-les.
  6. Acabar de decorar i completar la caseta de cartró!

 

A cada escola se us farà arribar aquesta caseta:

caseta1

Amb cola, caldrà que hi enganxeu els bricks decorats i amb molta imaginació caldrà que aneu transformant la caseta en el servei que se us ha proposat: centre de salut, escola, jutjats, etc.

 

brick Per decorar la vostra caseta podeu buscar idees ben variades com la creació de testos, cortines, casetes pels ocells, tanques de jardí…

És important que cada escola personalitzi la seva construcció per tal que ens quedi una ciutat de pau ben completa i bonica.

Per a cobrir la caseta us faran falta entre 125 i 150 bricks (depenent de la mida i la forma), per tant, altres tetrabricks que us sobrin poden complimentar la caseta segons la temàtica que tingueu assignada.

Apa doncs, a fer volar la imaginació!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s